Workshops 2023

Miniworkshop Tetra drukken
Niks is beter dan inkt op de handen, werken aan een drukplaat en deze op een etspers afdrukken. Voor deze mini workshop hoef je geen ervaring te hebben met druktechnieken of het maken van kunst (mag wel natuurlijk) Je krijgt een korte introductie in de diepdruk en de milieuvriendelijke manier van het drukken met tetrapakken. Spelen met beeld staat voorop en je gaat natuurlijk naar huis met een prachtig ambachtelijk gedrukt printje. Sluit je aan bij de drukkers revival.

Wanneer: 10 september 13.00 t/m 14.00
Waar: KAdE Café
Duur: 60 min
Kosten incl. materiaal: € 25,-
Maximaal 8 deelnemers
Docent: Gemma Oosterhof
(check op de dag zelf of het doorgaat; met de conditie van Gemma moeten we dit voorbehoud maken)

Tip: neem een schort mee of kleding die vies mag worden

Miniworkshop Tetra drukken

Stap 1 van 3

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres

workshop tekenen

Aan het begin van de expositie liggen er klemborden klaar met ‘lesbrieven’ en schetspapier, en materiaal zoals kleurpotlood, stift en grijs potlood. U bent uitgenodigd om een klembord mee te nemen met de opdrachten en een paar materialen uit te kiezen.

In de lesbrief staan verschillende soorten opdrachten onder elkaar. We nodigen u uit om één van deze opdrachten te kiezen, of om er meerdere te doen als u daar zin in heeft.
Neem bijvoorbeeld deze opdracht: “kies een portret uit in de expositie en teken iets waar hij/zij/hen naar kijkt. Gebruik je fantasie!
Loop door Kunsthal KAdE zoek en portret en ga met uw fantasie op hol.

U bent vrij om het uit te voeren wanneer u maar wilt.

Aan het einde van de expositie kunnen de bezoekers het kunstwerk ophangen/neerleggen bij de balie. Natuurlijk mag u het ook mee naar huis genomen worden. Het gebruikte materiaal levert u weer in bij het begin.

 

Dit project staat onder supervisie van Sarah van de Pol.

Deelname is gratis