Rick van der Kraats

2019

2023

titel
Omringd door Schoonheid

techniek & materiaal
apiegelreflexcamera, aluminium-dibond

afmeting
80 x 120 cm

datum
2021

 

Rick van der Kraats, geboren in 2000, ontdekte de fotocamera op zijn 11e levensjaar. Tijdens een reis naar Noorwegen zag hij de prachtige landschappen van Noorwegen waar hij verliefd werd op de natuur. Dat wat een schot in de roos: zijn passie voor natuurfotografie werd geboren. Door vervolgens veel te experimenteren, te onderzoeken en te verdiepen mondde dit al snel uit in fotoprojecten en het winnen van internationale natuurfotowedstrijden. Met zijn nieuwsgierigheid naar wat het leven in essentie is, leerde hij de verschuiving te maken van het hoofd naar zijn hart; naar een staat van zijn waarin je je bewust bent dat je altijd en overal (al) omringd bent door schoonheid.

Rick van der Kraats

 

Beeldend kunstenaar

Meer over Rick