Pip Passchier

2020

2023

titel
Houten paneel # 2

techniek & materiaal
bewerkt hout met ingelegde fimoklei en plastic noppen

afmeting
50 x 107 x 4 cm

datum
2023

 

Pip Passchier (1995) woont en werkt Rotterdam. Pip heeft een intuïtieve manier van maken waarin zij het maakproces centraal stelt. Flexibiliteit en snelheid in materiaal en vorm creëren een intuitief en dynamisch maakproces waar veranderingen in het werk nog mogelijk zijn. Dit resulteert in sculpturale werken met minder voor de hand liggende vormen en materialen. Hierbij zijn eigen observaties van toevallige composities of constructies in de openbare ruimte, speelobjecten en schoolmeubilair een bron van inspiratie. Haar werken hebben als doel de kijker aan te zetten een actieve houding aan te nemen ten opzichte van haar werk.

Pip PasschierWillem de Kooning Academie

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 29

Meer over Pip