Nora Welgraven

2020

2023

titel
1.Jampot
2. Marokkaans bloed

techniek & materiaal
1. keramiek
2. muziek

afmeting
1. 15 x 15 x 14 cm

datum
1. 2022 2. 2021

 

Lieve (Yung) Nora,
Ik schrijf je deze brief omdat ik je een hart onder de riem wil steken. Je gerust wil stellen. 

Ik wil je vertellen wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en tot welke nieuwe inzichten ik ben gekomen. Maar ik wil beginnen met zeggen dat ik je soms mis. Op momenten dat ik door een expositie loop, naar een concert ga of als ik oude nummers van je luister. Op die momenten vraag ik me af waarom je eigenlijk gestopt bent met het maken van kunst. En of ík nu nog wel een kunstenaar ben. 

Het is helemaal je eigen beslissing maar mocht je ooit weer willen beginnen met het maken van kunst dan hoop ik dat je er met volle teugen van geniet. Ik hoop dat je het voor jezelf doet. En als je besluit het werk te willen delen dan hoop ik dat je zoveel zelfvertrouwen voelt dat negatieve meningen je niet kunnen raken. En dat je evenmin behoefte hebt aan bepaalde goedkeuring. 
 Geniet ervan. Het ga je goed.
Liefs, Nora 

(deel van een brief, 2023)

Nora Welgraven

ArtEZ

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 24

Meer over Nora