Mies Raadgever

2020

2023

titel
Persoonlijke blauwdruk

techniek & materiaal
cyanotype op katoen

afmeting
3 maal : 3 x 2 m

datum
2020

 

Mies Raadgever verbeeldt haar eigen gedachtengangen verhalend. Het werk ontstaat veelal uit schetsmatige- en lijntekeningen. De elementen die zich vaak herhalen en terugkeren vormen een dromerige fantasiewereld. Inspiratie komt uit verschillende hoeken; een persoonlijke emotie, natuurverschijnselen of verhalen. Deze worden uitgewerkt in illustratie, audiovisuele installaties en kleding.
“Bovenstaande vang ik in mijn werken, maar ik laat veel ruimte over voor eigen interpretatie. Hierdoor zet ik de toeschouwer enkel aan tot denken en kan ieder een andere en persoonlijke boodschap uit mijn werk halen.”
@miesraadgever
mjraadgever@gmail.com

Mies Raadgever

 

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 34

Meer over Mies