Lisette Appeldorn

2014

2023

titel
The Characteristics

techniek & materiaal
art print on Hahnemuhle RAG Bright White paper + fineer frame

afmeting
3 stuks 50 x 70 cm

datum
2023

Lisette Appeldorn heeft een achtergrond in mode-, product- en fotografie. Door het bundelen van haar ervaring en kennis ontwikkelde ze haar eigen unieke stijl, voornamelijk vastgelegd door de ogen van de camera. Door het gebruik van alledaagse voorwerpen, die de basis vormen voor haar creaties, komen eigenzinnige karakters tot leven. Zo ontstaat een eigenaardige wereld die zowel fictief als fantasierijk is, maar toch in nauwe relatie staat tot onze directe leefomgeving. Deze interactie tussen realiteit en fantasie speelt een centrale rol in haar werk.

Lisette Appeldorn

 

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 30

Meer over Lisette