Laura Donker

2023, de toekomst

titel
Ik zat te kletsen met de maan gisteravond

techniek & materiaal
linoleum, inkt, papier

afmeting
50 x 70 cm

datum
2023

 

“Ik ben Laura Donker (15 jaar) en zit in Havo 5. Van kleins af aan vind ik het leuk om dingen te maken en sinds een paar jaar ben ik serieus met kunst bezig.

Ik ben nu van alles aan het uitproberen. Ik wil graag uitzoeken waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Ook hou ik van schrijven. Ik probeer mijn gedachtes en ideeën op papier te zetten, meestal in cryptische zinnetjes.
De titel van dit werk is één van die zinnetjes. Ik zat te kletsen met de maan gisteravond is mijn eerste linosnede. Ik hou de betekenis achter dit werk open, zodat de toeschouwer het zelf kan invullen.”

 

Laura Donker

 

Beeldend kunstenaar
De Toekomst

plattegrond nr 9

Meer over Laura