Justus van de Vrugt

2023, de toekomst

titel
Reflectie

techniek & materiaal
acryl op doek

afmeting
80 x 60 cm

datum
2023

 

Reflectie is geschilderd door Justus, een creatieve leerling van het Baarnsch Lyceum met een grote liefde voor muziek en schilderkunst. Dit werk toont imposante bomen op de voorgrond, terwijl een eenzame man zijn blik richt op een uitgestrekte, moderne stad aan de overkant van een serene waterpartij. De weerspiegeling van de stad in het water voegt een symbolisch element toe en zorgt voor een betoverende sfeer die de kijker uitnodigt om te dromen en te filosoferen. De kijker wordt uitgenodigd om na te denken over de verbinding tussen natuur en menselijke ontwikkeling en wordt meegenomen op een contemplatieve reis door tijd en ruimte.

Justus van de Vrugt

 

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 31

Meer over Justus