Jip Piet

2014

2018, krijt

titel
Nooit meer alleen

techniek & materiaal
potlood tekening in lijst

afmeting
14 x 21 cm (zonder lijst)

datum
2022

 

Jip Piet multidisciplinair kunstenaar. Naast tekeningen, publicaties, objecten, installaties en performances maakt Jip Piet ook experimentele Nederlandse liedjes onder de naam PIET. In 2020 vlak na de uitbraak van Covid-19 richtte hij Raam Maar op. Raam Maar is een nomadisch initiatief voor tekenkunst, organiseert tentoonstellingen, workshops en geeft publicaties uit.

Live improvisatie op basis van samples en onderbewuste teksten uit verleden, heden en toekomst. PIET is een ode aan de vader van de kunstenaar die hem de liefde voor taal, muziek en het absurdisme heeft bijgebracht.

 

Jippiet

KABK, Den Haag

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 35

Meer over Jippiet