Anna Maiwald

2021

2023

titel
Stef

techniek & materiaal
fotografie op Hahnemühle Fine Art 310

afmeting
29,7 x 42 cm

datum
2021

 

“Voor mijn studie Conceptueel Beeld aan de Fotoacademie heb ik een serie gemaakt over Stef, een bekend figuur in Amersfoort en iemand met wie ik de afgelopen jaren een mooie band heb opgebouwd. Hij heeft niet altijd een gemakkelijk leven gehad, maar het is des te bijzonder hoe hij zich er doorheen heeft geslagen. Stef beschikt over een enorme wilskracht om door te zetten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar heel veel bewondering en respect voor heb. Met deze serie hoop ik zijn verschillende gezichten te laten zien en Amersfoort nog beter kennis te laten maken met deze markante persoonlijkheid.”

Anna Maiwald

 

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 66

Meer over Anna