Tamara Boon

Ik hou van tekenen, van samenwerken, van sparren, creatief bezig zijn en iets te creëren.

Mijn herkenbare stijl is vrolijk, zoet, strak en geïnspireerd het Japanse Kawaii. Ik teken graag ergens een gezichtje op. Amersfoorters zullen mij vooral herkennen van Tatta. de aardappel van Van Gogh, maar hiernaast heb ik al meerdere karakters ontworpen voor andere (horeca) ondernemers zoals De IJsmakerij, IJs van Vitelli en Hana. Ik heb heel veel verschillende klanten en vind het heel fijn om samen het ontwerpproces te doen, zodat het voor hen ook eigen wordt. Van een beeldmerk tot illustraties voor een methode voor een ADHD-coach tot aan boekillustraties; als het in mijn stijl kan en ik heb er affiniteit mee werk ik er graag aan. En gelukkig maar, want sinds deze zomer ben ik full-time zelfstandige.

Voor Blauwdruk ga ik mijn eigen stijl echt tot een commercial brand uitwerken. De herkenbare illustraties zijn er, maar komen vaak voort uit een opdracht, nu vanuit mijzelf. Wat wil ik ermee laten zien? Taking it tot the next level en dat past precies bij de fase waarin ik zelf zit.

Tamara Boon

mei 1980
Autodidact

Beeldend kunstenaar

Andere projecten van Tamara