Lukas Borra

2022

2023

titel
Wat ik denk

techniek & materiaal
sigarettenpakjes (papier/karton) en spuitbussen

afmeting
100 x 100 cm

datum
2022

 

Lukas Borra, een rasechte Amersfoorter, in hart en nieren. Hij ontdekte het maken van beeldende kunst pas in 2020. De zoektocht naar wat hem echt vrij en gelukkig maakt bracht hem op een artistiek pad en daar kwam hij soms antwoorden tegen. Het gevoel van trots zijn op jezelf, op iets wat je gecreëerd hebt, iets wat je graag wilt delen, dat is een vorm van geluk waar hij heel lang naar op zoek is geweest. Soms wil je gewoon iets moois maken, een boodschap delen of een boodschap zenden. Hij gebruikt een mix van allerlei stijlen. Abstract, street art, stenceling, graffiti en wat hij allemaal tegenkomt.

Lukas Borra

 

Beeldend kunstenaar

plattegrond nr 72

Meer over Lukas