Linde Grimm

de Toekomst

Hoi, ik ben Linde. Ik zit in mijn zesde (en gelukkig ook laatste) jaar van de middelbare school, ik zou mijzelf dus ook nog geen echte kunstenaar noemen. Wel vind ik het super leuk om dingen te maken, vooral de magie achter iets maken dat er eerst nog niet was. Ik voel me aangetrokken tot dingen en momenten die nostalgie en het sprookjesachtige oproepen. Dit probeer ik ook te verwerken in mijn werk, door te tekenen, schilderen, schrijven, noem maar op. Thema’s zoals opgroeien en je eigen weg proberen te vinden staan dicht bij mijn hart. Ik maak vooral dingen die ik cool vind om te maken en voel me niet gebonden aan specifieke thema’s, materialen of ideeën. Hopelijk vinden jullie het ook leuk wat ik maak.

Linde Grimm

24 maart 2005
laatste jaar vo

aankomend beeldend kunstenaar

Andere projecten van Linde